ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ИГРАТА „РОДНА ИГРА БЕЗ ЦЕНА“

Промоцията се организира под името „РОДНА ИГРА БЕЗ ЦЕНА“. Промоцията се организира на територията на Република България и се провежда единствено и само на официалните Facebook и Instagram страници на „Болярка“:
– Facebook: https://www.facebook.com/boliarka.beer/
– Instagram: https://www.instagram.com/boliarka.beer/
Срок на промоцията: 12.07.2021 г. – 18.07.2021 г. включително. Съдържанието на тези правила е достъпно за всеки, проявил интерес, в периода на организиране на промоцията, считано от откриването й до раздаване на наградите от промоцията. …

Стойностната бира те предизвиква

Искаш да спечелиш 366 бири? „Болярка“ те предизвиква да ни разкажеш своята достойна история!
Всеки от нас има своите истории – приключенски, носталгични, за любов, за приятелство. Всяка е стойностна по свой уникален начин. Сподели с нас и другите фенове на „Болярка“ своята и в духа на високосната година можеш да спечелиш 366 бири. …

„Болярка Светло“ спечели златен медал в престижна класация

През 2018 година „Болярка Светло“ получи златен медал в световната класация „World Quality Selections” – едно от най-високите отличия за качество, което се връчва от института Monde Selection.
Monde selection е международен независим институт по качество, който оценява продуктите на пазара, за да определи нивото им на качество и да насочи потребителите към качествените продукти. Пиво „Болярка Светло“ е горд притежател на етикет за качество, връчен от института.